Några decennier senare...

I'm back. Jag är tillbaka, for now.

Jag har massor som jag vill skriva. Mitt huvud har varit nära att spricka många gånger tidigare. Why? Why baby? Why? (Jag såg nyss Dirty Dancing, där av my cheesy 'baby' ord som fick agera fyllning). Massor har hänt och jag känner själv nästan att jag inte hinner med. Men jag ska inte klaga.

Det är så jälla mycket jag vill få med i det här inlägget men jag vet varken om allt kommer få plats eller om jag kommer få ut alla tankar ur huvudet. Kan ju börja med det jag tänker på nu. Dirty Dancing. Jag har ju sett filmen tidigare ett antal gånger, men inte så ingående och studerande som den här gången. Kan inte sätta ord på hur bra den är. Dansen, relationerna, spelplatsen, speciellt musiken, ALLT. Men mest av allt känslan som den förmedlar, det är något speciellt med den här filmen. Mycket mycket asa skit super mega jävla bra var den. 

Det är så mycket jag vill göra just nu, och vad passar inte sämre då än med en blandning av förskylning och influensa. Inga kräkningar som jag tackar gud för, vidrigaste jag vet. Men jag har legat här hemma four days straight. SÅ TRÅKIGT. Det som jag funnit tröst i är tv:n, kanal 8 och 11 samt viva la bam och jackass. LOVE THAT.

Härom natten fastnade jag vid en bok, super hemlig vilken det är. Hann läsa många sidor innan ögonlocken började vika sig. Som varje gång så fascineras, inspireras och avundas jag den. Första boken jag frivilligt har läst under de senaste åren.

Tror mitt inlägg börjar gå mot sitt slut. Hade gärna fortsätt dela med mig av mina tankar. Om inte min förskylning hade fått mig på andra tankar. Jag har nämligen spekulationer, funderingar och tankar på stora högar. More to come, I hope. Nu sväller min hals snart igen helt. Godnatt.


RSS 2.0