Onsdag

Hej blogg!!

Vaknade vid 10 idag, åt frukost och fixa mig och drog till skolan. Började vid 12, hade matte och fick reda på betyg sen så slutade jag för dagen.
Då drog jag och Jonna till stan, var där typ 2 timmar, köpte skor och en mag linne typ:) är så jävla trött nu, så ska sova.

Lägger in bilder sen, tjingeling!!!

<3

Sommar kläder

Längtar tills jag får mina jobbpengar så jag kan köpa massa snöööööggt!!

Jobb - Söndag

Halloj!


Natten till idag så kollade jag film tills ungefär 01:30 & somnade vid 02:00. Klev upp vid 04.30, gjorde mig iordning och tog en taxi ner till Resecentrum, för att sedan åka bussen till Vildmarkshotellet.
En helt okej jobb dag :) tror vi hade runt 850 frukostgäster. Slutade vid 12:00, var hemma 13:15 och däckade direkt och vaknade vid 17:30 haha.

Imorn är det skola igen blä. Tagga Entreprenörskap <3331231123. MEN. Bara 3 veckor kvar till Turkiet! 


Bilder från kolmarden.com

Miley Cyrus

Alla som känner mig vet att jag älskar Miley som en jävla galning. Alla hennes kläder från 2010 tills nu är snygga? Alltså jag förstår inte hur hon lyckas haha den är 'tidlös' eller vafan man kallar den. GRYM Kvinna.






 
 

25/5

Sitter i soffan just nu, har precis sett klart 'Monte Carlo'. En film med Selena Gomez & Leighton Meester. Lite töntig film för min smak haha, känns som att alla Selena filmer är lika fjantiga. Men har inte sett Spring Breakers, kanske ändrar min uppfattning när jag sett den höhö.

Jag ska sova bort resten av dagen, ska upp 04.30 imorn bitti och jobba. KUL. Aa men får tänka på att det blir cash flow :)

tjingeling!

LördaG

tjollahej!

Igår stannade jag hemma från skolan för jag redan är klar med svenska kursen för iår!
Vid 19.00 red jag ut i skogen på Kalle och det var super mysigt hiho. Senare kom min pojke oså åt vi mat hemma och sen kollade scooby doo sen så sov vi.

Idag vid 10.30 så red jag ut i skogen igen på Giza. Helt seriöst det finns nog inget härligare än att rida ut i skogen en varm solig dag alltså! HELTSTÖRT.
Nu är jag hemma och ska plugga lite service&bemötande för att sedan träffa Fia, kolla på Anton Ewald när han sjunger och sen tror jag vi ska äta lite glass hiho. 

Nätshopping

Hej bloggen!

Idag började jag skoldagen kl12.00, hade idrott, men vi utvärderade kursen på Elits, fikade som avslutning (de va sista lektionen) oså redovisade vi friluftslivs grejen klassen gjorde.

Efter drog ja ner på stan och kollade en grej sen åkte jag hem och åt och stort sätt däckade... har inte gjort ett jävla skit. Ätit igen och igen, gjorde chili cheese, som nu äcklat sönder mig så jag kommer nog aldrig äta de igen :(

Övertalade min bebis att beställa hem skor till sig! Jag gjorde och likadant, beställde till och med hem 2 par skor hem. Ett par converse och ett par dö snygga reebok som man både kan springa i och ha som vardags sko.

Nu ska jag fixa rosa glitter tippar och kolla nån bra film och sakna min bebis. GODNATTT

DDD

Halloj.

Inte gjort sådär jätte mycket idag ... Haft oförberett prov gällande Login idag, sedan gick vi med Cissi till Eber. Där var vi på föreläsning för Don't Drink & Drive. Alla sa att de tyckte det var tråkigt osv. Men jag höll inte med om det alls. Jag tycker det är jätte viktigt att man tar upp sånt här, speciellt med oss ungdomar. Det är sånt litet val man gör, som kan skapa mening hela livet. Tror inte alla vill inse eller alls inser allvaret och att de tar sin tid och har den här föreläsning för att värna om andra och oss ungdomar. För att de vill oss bara gott och att det inte ska hända så med oss. Tyvärr inser inte folk det, sorgligt menmen.

Sedan hade vi piss NP muntligt matte.

Nu ska jag sova. Hejdå

Everything will be alright

Hej bloggen. 

Jag har inte bloggat på ungefär, sådär, cirka, runda slag, typ en månad snart om jag inte har helt fel? Det har bara inte blivit av. Men jag bestämde faktiskt igår eftermiddag att jag ska börja uppdatera igen, även fast det är för min egen skull.

Idag var jag i skolan.. no shit. På förmiddagen hade vi ' Service & Bemötande ' - och vi jobbade med
' Skyltning & Presentationsteknik ' (om det var så det hette?). JAG, personligen tycker det är de roligaste vi gjort i hela kursen i alla fall ... Min grej som jag är bra på haha. 
På eftermiddagen hade vi ' Konferens & Event ', vi håller på och förbereder ett eget evenemang som går av stapeln om sissodär 4 veckor. Håller bland annat på att filmar klassen i olika delar, DET är kul.

Nu blir det snart sov dags, lite JS, laddat inför NP imorgon bitti. Ciao mes copines.

RSS 2.0