random

Juuuuuul juuuul

 
Helt otroligt att folk fortfarande klickar sig in på min blogg när jag inte ens bloggat på 5 dagar ... men men bra jobbat!

Vart fullt upp! I fredags var det skolavslutning, sen tog jag och maja och jonna en fika på lindahls, sen tog vi bussen till Finspång! Började direkt när vi kom vid halv 7, så vi var ju lagom roliga när alla kom vid halv 8 - 8 HAHA. Asrolig kväll. Finns inte mer att säga än att min klass alltid lyckas skapa kaos hahahaha.

Var hos pojken i helgen, var aaaaaasmys
Igår var det ju julafton, mysdag hihi. Lägger in lite bilder snart hehe pösselipöss!

Trött chey

Tjeeeenare tjeeenare bloggen!

Imorse mötte jag upp maja i rese, vi gick till hemköp och handla sallad sen tog vi oss mot teknikhallarna där skolans fotbollsturnerint höll hus!
Åt vår sallad och tittade i 20 sen drog vi oss ner till stan, leta present till
Mentorn. Sen till Kungsgatan sen åkte jag hem.

Sen vid halv 6 åkte jag ner till stan och träffa Jonna. Drog hem till sebbis och sminka Jonna, sen började lite roligt folk ramla in titt som tätt. Inte för att jag skulle gå på själva huvudfesten men najs och va med på förkröket och observera omgivningen HAHA. Höll på och bränna upp lägenheten där ett tag.

Drog och hämta mc och nu ska jag sova! Blir upp imorn vid 9, ner till stan och köpa lite grejsor sen hem och fixa mig och sen ner på stan träffa antagligen tjejorna sen blire avslutning, räkmacka och klassavslut(eller ja typ lite fest). PÖSS

Jag kanske ska bli makeup artist ist??

bättre än bäst

Varför har jag inte bloggat för??? Helt borta :0
Måndag- Redovisningen, gick toppen bra!
Tisdag- lekte pictionary och fick feedback och betyg på redovisningen. Sen fick vi sluta.
Idag- Kollat film med klassen, skulle egentligen sett Ice Age 4 men de funka inte så de blev mr bean på semester. JAG HATAR DEN MANNEN, vill bara slå han, han är ju inte ens rolig förfan? Ajja! Jag Jonna och majis tjocka oss med chips popcorn läsk fudge osådär sen lunch, fick reda på betyg på matteprovet.
Sen sluta vi, stan och äta och handla sista julklapparna, sen kolla på musikklassernas julkonsert i Louis degeer hallen.
Dem första 6 låtarna hållde jag på seriöst att somna, FATTAR INTE att man år efter år misslyckas på något sett med repertoaren? Solisten såg ut som hon hade skitit på sig också HERREGUD! Annars var sista halvan bra! :D

Imorn börjar jag 10, ska träffa majis i rese så ska vi ta oss mot teknikhallarna och kolla på när lärarna och nåra elever spelar sen slutar vi och vi ska fixa present till mentorn hihi. Nu säger jag och min ny skrivna roman:GO'KVÄLL!

Plugg söndag

Pojken kom och gick.... väntat 3 veckor, blir knappt 24 timmar sen ba: buhhhbye. jävla skit.

Red 2 timmar nonstop igår förmiddag dressyr och gymnastik ridning, jääävla träningvärk, kommer förfan inte ens ur sängen HAHA.

Har 1 enda sak kvar i skolan nu - redovisning imorn, hatehatehate. Ska göra klart det nu i lugn och ro. Godis och musik på det!
Inte långt kvar i skolan nu! #love
Tjingeling.

Gina Tricot

Snart julafton hihi :)

2012

Sitter inne på Engelskan nu, har absolut INGENTING obligatoriskt kvar att göra. Vilket betyder att jag har 3 timmar att slå ihjäl på att göra ingenting på datorn ( nu är det dock cirka 50 min kvar).

Jag som INTE skulle drömma mardrömmar om 2012 :( gjorde det inatt buhuuuu. Kände mig så ensam jävla skit jävel, trodde jag skulle skita på mig, sen blev det ju inte bättre av att man var tvungen att gå till bussen imorse 20 min tidigare när det är kolsvart.
Nu ska jag chilla vidare här, bye bye.
Passar bra med en sommarbild nu här i snön.

Don't let it interfere

jag spelar för livet

Jag har inte glömt bort bloggen. Jag har bara inte haft sådär mycket vettigt att skriva om hehe.Har vart ute på stan med maja och jonna, nu på morron och frågat olika butiker och ställen om deras brandsäkerhet osv. KUL.
Snart är det julbord och sedan matteprov.. mjaaa.

Orkar inte skolan, riktigt skoltrött, dock är det bara 6 skoldagar kvar ..... det gäller att  bita i  fofean.
Igår kom mitt paket från hm och jag har beställt 100 st 11x bilder och så ska jag beställa skuuuuur livet äger :D
Snart är det julafton och om 2 dagar får jag träffa min pojke. YÄÄÄÄS. BYE BITCHES.




jag spelar för livet

Jag har inte glömt bort bloggen. Jag har bara inte haft sådär mycket vettigt att skriva om hehe.Har vart ute på stan med maja och jonna, nu på morron och frågat olika butiker och ställen om deras brandsäkerhet osv. KUL.
Snart är det julbord och sedan matteprov.. mjaaa.

Orkar inte skolan, riktigt skoltrött, dock är det bara 6 skoldagar kvar ..... det gäller att  bita i  fofean.
Igår kom mitt paket från hm och jag har beställt 100 st 11x bilder och så ska jag beställa skuuuuur livet äger :D
Snart är det julafton och om 2 dagar får jag träffa min pojke. YÄÄÄÄS. BYE BITCHES.




- Tillslut

Någonting är riktigt fel, det är fel. Det är något som inte stämmer. Allt är helt rörigt i mitt huvud, känner mig tom. Vet ärligt talat inte vad jag ska göra eller säga i den här situationen. Om jag ska bli besviken och ledsen, haka upp mig ( som jag förövrigt är proffs på ) eller bara bli förbannad och låta det rinna iväg med tiden? Försöker att inte göra något fel, gör alltid mitt bästa för att det ska fungera mellan oss, men ändå ska det komma något och hugga till i "hjärtat". Tog en riktigt lång promenad igår kväll, länge var jag ute, bara jag och musiken i mina öron.Gick o trampa och sparka sönder snön, försökte komma fram till själv varför jag reagerar som jag gör och varför det gör så jävla ont. Kan inte ljuga och säga att allt är okej med mig när det finns miljontals saker som skaver. Jag öppnade inte lucka 5 i min chokladkalender igår, VAD ÄR DET MED MIG? Starkt tecken på att det är något mentalt problem på mig för tillfället. Så jävla trött på att bry mig om andras skit och lägga ner så jävla mycket tid på att tänka, jag tänker hela tiden, och det blir ibland för mycket tankar och åsikter om saker och ting uppe i skallen. Då är det lätt att använda sig av bloggen. Som ett hjälpmedel att få ut alla mina tankar och åsikter om allt i ord.
Önskar att inget av det som hänt hade hänt överhuvudtaget. Trots allt, även fast jag ansträngt mig att faktiskt bli ledsen så har du på så kort tid vuxit till en plats hos mig. Du har blivit väldigt viktig och betyder mycket. Du är mitt hjärta ❤

FUCKING kallt

Påväg med klassen och ska dansa disco dans nånstans haha mys.
Sen ska jag fixa mig med Jonna innan vi drar och jobbar ikväll på neckbreak festivalen hihi. JAG LÄNGTAR.
Puss :*

Lite massage på de!

Punkt.

Jag och mörkret samarbetar jävligt bra, jag följer ljuslyktor tills jag flytt från problematiken.

Ett tu tre på marken

Riktig mys dag i skolan med klassen hihi. Kolla lite filmer om brandfara och orsaker i hotellbyggnader och lite uppgifter på det. Klädde granen, pynta hotellet och fikade.
Drog t polisen efter skola fixade ID, åt med mamma på Burger&co, standard! Gick en runda på stan Själver, fan mig en tröja.

Ska göra klart engelska frågorna nu, puss och godnatt kära stad.

Luckiest girl on the planet

:D

Fredag

Igår var en riktigt körig dag, men jag hade hur kul som helst ! 😊
Hade svenska sen vid 10 åkte jag maja Jonna och Amanda bil med vår bästaste mentor till Finspång, där serverade vi glögg, duka bord, servera mat, efterrätt kaffe osv till ungefär 80 pers(?), det var någon slags invigning!
Sen på hemvägen svängde vi in på rusta och köpte en svart julgran och en lila dammsugare till hotellet HAHA❤

Väl hemma dunkade jag och Jonna på hos mig, fixa oss, drog ner till stan åt, träffa Tommy o fixa lite grejer sen ner till rese o träffa upp resten av folket sen åkte vi till Finspång igen HAHA.
Askul "klassfest" ! Fin klass jag hamnat i kan jag ju säga :) kände att det fucka ur lite för mycket i sluten så drog jag och Jonna hem och fick skjuts från rese hem av hennes brur. JÄVLAR VAD LÅNGT DET BLEV. Ajja, snart ska jag rida sen kommer min pojke :) vi ska fira mig med thaaa släkten, Hejhej!

RSS 2.0