Snart är sommarn' här

Man kan säga att solen i stort sätt har gjort min dag. Började 12 idag, gick till spårisen under en klar blå himmel. Man kunde till och med se de avlånga molnen som skapas av flygplanets avgaser hihi.

Efter skolan åkte jag hem och åt lite sen frukost haha, sen åkte jag ner till stan och tog expressbuss till Linköping. Jag satte mig alltså själv på bussen för en tripp med mig själv HAHA.

Missade dock bussen hem.. Stog på samma sida som jag brukar när jag ska hem till pojken och tänkte direkt att det här var rätt sida att stå på.. MEN NEJ, chauffören med vitt långt hår och näspiercing (vill tillägga att han var en man) sa; men nej min vän , ska du till Norrköping är det den andra sidan du ska stå på. HAHHAHA <3
Gick in på netto och undrade om det är någon annan som nån gång gjort som jag... Missat bussen och spenderar 20 min inne på netto... Tror jag är gaaanska så ensam om det. LOL

Rhodos var ganska fint ändå.

If a girl is stupid enough to love you after you broke her heart, I guarantee you, she is the one. Don’t let her go.

<3

Hejhejhej

Sitter i soffan med min gröna mugg och ska snart upp och duscha sen sovelisova :)

Träffa Fia förut, Fyfan vad jag saknat henne!! Fius Bjärbos. My man.
Vart en pizza mmmmm sen en runda på stan :)

Ringde en snygging nyss, kunde höra det på rösten, att det var en riktig snygging ;) HEJHEJ

Let's not make things complicated, we're better of separated

Spare me this encore

Goddag blogg. Började 9 idag, vart en sån där pw till bussen så de bränner sönder i benen. Men viktigast av allt; JAG HANN! 
Gjorde inte så mycket på förmiddagen, alla har gått hem nu. Förutom jag och Maja. Vi sitter nere i hotellet och jag vet inte egentligen vad vi gör,.... däckar typ. 
Varför stannar vi? Jo vi ska på möte i stan om 2 timmar! Sen blire hem sen ner till stan och träffa Fia och äta mat.

ciao

Hjärtat❤

:(

Om min förkylning kunde försvinna :( aj

I know this is hardcore

NÄMEN hej käre blogg. Idag skulle jag egentligen på läger med mina små konfirmander till metropolen blacka, men det blev tyvärr inställt!

Var också skönt att stanna hemma och vila eftersom jag faktiskt är förkyld! Men... Har Hållt igång på lovet så det här var första dagen jag låg i sängen hela dagen = Julia blir rastlös.

Börjar äääääntligen bli lite trött nu, ska måla naglar, kolla TWD och somna.

Imorn ska jag upp skapligt, köpa ridstövlar och lite sånt, sen hem städa om jag orkar, till farmor sen på weekend semester i Linköping! SOFT!
Puss och Godnatt lovers

Redo i ögonblicket

Av någon anledning var det va? Obestämt, nej den är bestämd. Jag är helt säker, pricksäker. Jag vet exakt vad jag tror, tänker och känner. Men inte vad jag vill, kommer och skall. Jag vet varför, men inte det andra 'varför?'. Jag kan låta allt vara, lämna allt för att låta det dö. Eller så lever jag, har det levandes och inte känner något. Aldrig nånsin, att jag tänker lämna mig själv blödandes efter ett hopplöst fall. När jag går tillbaka, så får jag det alltid, omkring vandrandes tanken. Dem där blickarna, leendena och den lilla mänskliga värmen, var allt det för ingenting? Jag tänker aldrig nånsin, låta mig själv skadas av att en person, en människa, en falsk jävel som inte vet vad den vill. Hunda så förgäves, utan något svar tillbaka. Vi går två och två, men du glömde bort mig. Den lilla tiden jag fick att imponera på dig räckte visst inte till, livet är inte rättvist. Jag förstår faktiskt inte mycket som händer, varför någon ska få det serverat på silver fat, med chansen bara liggandes rakt framför näsan. Medans andra ska få sina hjärtan krossade, vridna och trampade på efter alla tårar. Om man ändå kunde se vem som är vinnaren och vem som är förloraren, jag ser det ganska snabbt. Men varför andra ska vara så jävla blinda, snälla vakna och återgå till verkligenheten. Var är du? Vart vill du komma? Vilka förhoppningar har du? Och VEM bestämmer egentligen?

Det vet varken du eller jag, du visste inte, valde att gå åt vänster,(återvändsgränd, sososo NOT sorry bitch) även fast du visste nånstans långt därinne i din inpackade hjärna att höger vart rätt stig och riktning att fortsätta gå. 


Du var ute efter det dem flesta är ute efter idag. Status, bekräftelse, få din kärlekbesvarad och få känna det så många andra tror att dem får känna. Önskar någon berättade för dig vilket ögonblick så kännas rätt och vad man ska hålla kvar vid.

Allt om mig.

Alla andra utom jag.

Men vem är jag att dömma. 
Vad det än är, vad det var, vad det blir, vilka vi är, vilka ni är, vilka vi kommer bli, jag , vi , ni, dem , misstag gör vi hela tiden, dem vi är glada över, en del skrattar vi åt och sen har vi dem som vi önskar aldrig hände.

Tror jag överväger vänster.

You have to see it realistic, live in the moment and think that it is you who reigns

You'll never know

Helt otroligt att folk ens fortsätter att besöka min blogg trots att jag inte ens har bloggat på decenier? 
Har ganska bra skäl. Tappade lusten där ett tag och har inte haft något internet hemma. THAT'S THE CASE!

Slutade faktiskt 10:40 idag, men är fortfarande i skolan! Har precis kompletterat ett prov och sissodära. Snart ska jag dra mig mot  spårisen för att åka ner till rese och träffa min pojke hihi. Livet är bra ibland!

Jag har en sådant suuuug efter sommar kläder, kunna gå i shorts och linne, eller i alla fall en tunn jacka! 
Får väl stå ut med snön ett tag till ....

Fin bild på mina kompisar från April/Maj förra året, Innan premiären på vår musikal :)

:)

Jag är så jävla trött på alla tratt jävlar?! Överallt?! Asså seriöst, varför ska alla vara så jävla patetiska? (förlåt att jag skriver svärord och är allmänt jätte otrevlig, men jag såg nyss lite grejor som gör mig irriterad).
Det är verkligen uppmärksamhet, det är de folk tänker på, att bli bekräftade för något som dem inte ens egentligen är. SNÄLLA skaffa ett liv, visst jag ska väl inte sitta och skriva som jag är bäst i världen, men jag inte undgå att störa mig på alla jävla mongon (speciellt en, men dig är det ju bara synd om!). Äsch, jag får iaf underhållning ;)

•Wednesday

Ligger i en sackosäck i fönstret, i klassrummet och kollar nån film med klassen. Jonjami eller vafan den heter, blö.
Ja vad ska jag blogga om? Inte en aning faktiskt...

Ska äta nåt på stan efter skolan sen va med Irma och Lisa! Yes, box. Bye:)

RSS 2.0