Natts bloggning

Här kör vi på en natt blogg, som jag oftast brukar köra på!  ;)
Ingen lust att blogga, eller vara trevlig för den delen heller just nu... Men men..
Logi på morron ( äta pepparkakshus & skriva 2 rader på mitt PL i tre timmar), sen lunch och matte. Vart inte så mycket gjort där heller,..

Trött på vädret är jag redan... klarade kanske 20 min ute förut med converse, innan fötterna var redo att ramla av! Förr-förra vintern sprang jag runt ute varenda kväll med tunna leggins och fjortisjacka?! Fattar inte alls hur jag pallade det? Börjar redan bli gammal tror jag...

Vill bara att morgon dagen ska rulla på snabbt, så det kan bli helg så jag får träffa min pojk hehe. Ha de bra så bra !:*

Jag ska ju inte ljuga och säga att jag inte blir sugen på att åka skidor dock... Det är fanimej askul och köra stört lopp rakt ner !!! Saknar att åka in i väggen och tappa skidan och ramla av liften på romme alpin :D

Tror faktiskt det var jag som älskade dig dem där tusen åren, "died everyday waiting for you", men det verkar det inte vara någon som nånsin kommer fatta.

Doesn't matter what you say

Kör en standard-Julia. Ligga på golvet och dunka lite Urban cone.

Riktigt effektiv dag idag! Skola, fixa kort(ska inte tappa bort det, försöka iaf..) och vart ute på en kraftig pw! GOOD JOB.

Trött? Nja kanske lite, snart.. Men först chips et le chocolate et un verre du coca, oui je parle francais ;)

Tack för idag, hejhej!

Mys helg

Just nu är jag trött, glad, kär ocheehhh vill äta 😏

Fått spendera exakt 48 och 1/2 timme med min pöjk denna helg. Kunde inte ha blivit bättre ❤
Kom hem från Linköping för en liten stund sen, bra info va?

I fredags va ja o pojken med Jonna på Stage, träffade massa saknade vänner och sen levde rullan på stan med Ruvve och Jonna HAHA kult folk!

Torsdag

Även om jag ogillar torsdagar väldigt mycket, så har den här dagen gått väldigt bra!
Engelska på förmiddagen, lämnade in uppsatsen och gjorde en extra uppgift.
Lunch sen idrott.. Eller ja.. Vår idrotts lärare pratade om 'sömn' i en halvtimme sen skulle vi... Håll i er... SOVA??? Man ba: VAAAH? Jo skulle alltså sova! Vi fick en madrass, släckte ner och han satte på djungelljud.
Jag som tänkte att " Ne jag kommer inte somna !" Jorå! Nog somnade jag till ett slag och dessutom vaknade jag upp efter en kvart med dregel HAHHAH.
Sen när vi sovit 40 min hade vi rast sen gjorde klar uppgifter sen slutade vi!

Shoppa lite efter skolan hihi sen hem städa och äta! Peace broes!

Tjabbalabbalapoooolarn!!

Ae tänkte ju blogga lite men jag känner mig lite förskyld helt klippt är de så det går ju inte tyvärr HAHAHAJA .... Nae vars!!

SEG kom och hade lite presentation idag i aulan. Måste helt ärligt talat säga att jag fick mig en tankeställare vad jag verkligen vill göra efter gymnasiet.. Det har verkligen fått mig på andra tankar och insett hur långt man egentligen kan gå om man har rätt inställning! Schweiz here I come, ae kanske inte riktigt än men i vår kanske det blir ett besök på öppethus ;)

Efter skrev vi lite PL, sen lunch och matte. Kolla runt på stan också och åt lite hehe. Nu är jag hemma i skyyyyype!!! Bye bitches! :D

Jonna rev sönder sin tröja HAHA.

Studiebesök - Sky Apartments

Skola idag då, service & bemötande ( spela spel och blanda saft hela lektionen(fika) HAHA) jag förlora för jag va tvungen och ta bort halva mina poäng pågrund av JÖVLA knäckten. Aa iaf HAHA. Efter lunch vi ner med 3an mot rese, tog tåget till lkpg.
Studiebesök på sky apartments, asfint och utsikten va vacker från 19e våningen men hissen döda oss!
Kom hem vid 4, sen dess har jag skrivit en uppsats blöööööö. Nu ska jag prata vidare i Skype HEJSSVEJS.

Trött chey

Trodde seriöst jag skulle få ett psykbryt igår förmiddag när jag kom hem från stallet. Hoppade min förra skötarhäst luciesss <3
Har vart så jävla stressad den senaste veckan, hade ingen alls lust att åka och va ungledare på läger.
Men jag bet ihop och det vart faktiskt väldigt bra, så skönt att bara ha lite olika aktiviteter, gå runt i kyrkan med musik överallt och skratta åt allt. Nu är jag inte lika stressad! Som tur är.. Kommer lite bilder från gårdagen! :)

Tjena fuckööörs

Tänkte köra med ett trevligt inlägg såhär på en fredag!
Skola idag, hade tal framför klassen, gick bra, har inga som helst problem att stå framför folk eftersom jag har scen vanan inne!
Hade lite samtal med rektor innan vi drog hem, tog fram våra åsikter, hoppas det blir ändring nu!

Ska bara sova nu och sen in mot stan sen ikväll tror jag hehe. Puss puss era jävlar

I've been down this road before. My heart is beating fast, I'm breathless. It feels like walking on glas. I just wanna sleep, and dream about what I should've done.

jag är så JÄVLA TRÖTT PÅT. Gud vet hur många jävla texter jag har skrivit dem senaste månaderna, eller ja, snart 1 år. Hur många minuter har jag spenderat att tänka 100 tankar, och fått en stor klump i halsen pga av det.
Det bokstavligen hugger till i hjärtat och i magen, och tårarna vill rinna. Varenda jävla gång jag ens tänker tanken. Varenda gång jag ska äta kan jag inte hjälpa att tanken dyker upp och jag tappar aptiten. VAD ÄR FELET PÅ MIG? Jag orkar verkligen inte.
Vad ska jag göra åt all jävla energi som jag får ut? Det räcker inte med att skriva ner det i ord 100000 gånger. Om ens ställa mig på ett högt berg och skrika alla mina jävla åsikter, tänkar, hur ÄCKLAD JAG BLIR, hur ONT det gör, hur ledsen jag blir, hur besviken(?) jag blir, hur arg jag blir, hur ful du din jävla uppstoppade kratt sjungande dansande  flodhäst PLATT FACE  är ( nu kommer gud straffa mig, man ska vara snäll) , hur förbannad jag blir, för när du förstör, du vet inte att du förstör, men du bara gör det ÅÅÅÅÅÅH. så blir jag faktiskt ledsen.
Jag blir så ääääääääääcklad. Finns inte ord till hur mycket det bara känns inom mig. Kan du bara dra åt helvete? FAN vad grov i munnen jag är. Men jag skiter just nu fullständigt i det. 1 år, ett jävla år, har gått när du försvann, försvann också problemet, jag levde livet (haha) men ja , jag kunde faktiskt ha kul, på riktigt.
Allt är bra just nu såklart, men då kommer du också tillbaka. Något man får med på köpet. Utan att ha egentligen önskat om det.
Utan mina vänner hade jag aldrig kunnat gå igenom det helt, Fia du vet, Jonna du vet, Lisa du vet, Saydi du vet, ja alla vet nog.
Jag bara skapar mina egna problem om och om igen. Jag ska ta den här energin och försöka få ut något bra av det, livet är för kort för att jag ska irritera mig på det som var innan.
Jag KAN OCKSÅ, jag har gjort det förut, jag kan göra det igen.
Även om jag ska försöka glömma bort det här, * de här * herregud vad är det jag skriver? Hur ska man utveckla *de här*? jävla CP SKIT SOM JAG HATAR så jävla mycket kommer aldrig kunna förklara, det får inte ens plats i universum, hur jävla mycket jag HATAR DET HATARHATAR, så kommer du alltid ha förstört massor, eller ja vafan skriver jag? ni.

Det är tur att jag har Party Rock Anthem och peppande vänner som tar mig igenom natten.

Slowly can't resist

Hur länge höll jag mig borta från bloggen exakt? Inte ens 24 timmar Haha.

Haft en mys dag, mentor som bjuder stort på fika på lektionstid.
Mutat matte lärarn med kaka tårta bakelse hihi.
Jobbat matte och fått sluta tidigare!!
Gått mobbad som vanligt till Willys efter skolan och köpt godis HAHAH.
Träffa Fia nyss, va hos henne, nere på stan och virra ett tag, behövligt!!

Nu ska jag äta mat och sen FÖRSÖKA... Jaja fersååka lite med le anglais. Oui, au revoir :)

The right kind Of love

Inget kul som händer.. Skola dag in och dag ut. So? Inget att skriva om..
I'll be back soon!

Allt tillhör dig, allt handlar om dig

Jag älskar Norrköping. Inte människorna i den här staden som jag direkt syftar på, men själva stan. Okej det är ju i stort sätt människorna i den här stan som gör den till vad den är... Men ja, äkta kärlek hehe.

Haft en super mysig helg hos pöjken och här i stan!
Imorrn är det skola igen *kräks*. Ingen som helst ork överhuvudtaget, bara 5 veckor kvar tills de jullov. NU KÖR VI!!!
Godnatt Folkes :D

De krävs mer än så för att skilja oss två

Ligger i sängen hehe har precis duschat nyss!
Filmen igår alltså.. Jag felle Emma Jonna Maja eve och Lotta såg paranormal activity 4, det jag uppfattade från filmen så var den inte alls lika läskig som dem tidigare filmerna.. Vart faktiskt lite besviken.
Men men jag såg inte allt, sprang och kissa 100 gånger HAHA rakt in i biostolsarmstöden en gång också. Illa illa;)

Snart ska jag ner på stan och fixa lite, äta och ta tåget till Linköping .
Ni får ha en underbar helg, för det tänker jag ha!!! :)

:D

Är fett taggad, vet ej varför,typ sprängt sönder högtalarna här hemma hahaha.
Nu ska jag ner till stan och träffa Maja och kort därefter resten av gänget, TAGGA. Maja och jag har taggat hela dagen ;) hörs imorn :)

"Har Man Tur Så Träffar Man Någon Oså Blir Det Väldigt Bra"

Helt jävla slapp i armarna ( HAHA )nu hehhe, vart ett wääjäält pass i skolans gym! Biff here I come!!

Lyx att man går på en skola som har eget gym, dessutom var lokalen suuuuperrrrr mysig! :)
Nu ska jag sova, hörs innan jag tar mig in mot stan!!

F*ck Torsdag

Sitter inne på engelskan nu. Dock är det inget engelska jobb som vi håller på med, sjuksyster och två andra är här och babblar om massa.
O-r-k-a-r i-n-t-e.


Sent ikväll det bio WOHO. Får se om det är Emma som ligger under biosofforna, eller om det nu slutar med att jag och Maja gör det. ;)

Hejhejhej ::D

Onsdag

Jävla helvetes morgon rent ut sagt!!! Vaknade 07.12 och jag måste gå 07.25, FETR BRA.
Missade både bussen och spårisen. Sen som en räddare i nöden kommer en vit främmande buss, tog den och hoppades på att komma till södertull vilket jag gjorde!
Väl i södertull träffar jag Jonna, sen kliver vi på en buss! Som vi trodde var 483... Men NEJ, det var 433. Så istället åkte vi till kungsgård, så vi får gå därifrån till 119 och kuta från väster tull.

Aa efter skolan hade jag och Fia ett litet möte, vi gick till bagarstugan och fika och gick igenom lite granna!

Nu ska jag sova för jag är jävla trött på allt nu. Godnatt !!!

Blev en till sallad idag ;)

Tisdag

Jag kan kort sagt säga att den här dagen har varit riktigt lång.
Haft två stycken tre timmars lektionen, funkar ett tag, men sen vet jag inte alls vad som händer.
Mina öron bara stängs av, allt babbel, blir föööör mycket efter ett tag. Vad sa hon för 10 minuter sen? Kommer ju förfan inte ihåg något HAHA.

Nej men för övrigt har det vart rätt mysigt, gick och köpte sallad på lunchen med mina brudar, sen innan vi slutade för dagen kommer mentorn och berättar att våra kostymer kommit. Hihi fett snygga blir vi!

Trevligt att fylla år är det också, presenter från alla håll och kanter, puss på allihopa !❤

Sommar och värme

Fick lite blogg lust faktääst! Man kan inte ana hur mycket jag saknar värme och sol :( Lediga sommarlovs dagar utan planer.
Bara sova, bada, cykla vilse med fius, umgås med folk nätterna långa, gå på sommarkonserten, gå på utebio, grilla, augustifesten och tjocka sig med massor av glass!

Ajja för att tillfredställa behovet tänkte jag köra med en lite sommrig bildbomb!



 
 

Bezta Chompisar

Även fast kanske dem här personerna inte kommer se det här inlägget .. så vill jag bara tacka, Fia, Lisa, Saydi, Jonna och Irma. För ni är guldvärda.
Chompisar som alltid finns där hihi. 





Och sist men inte minst min finaste pöjk. ♥ ❤ 


-

Okej jag hatar det. Hata och älska är två ord som jag försöker spara på och använda mig av när jag verkligen menar något.
Jag HATAR det. Det, vad är det? Det, jag kan aldrig nånsin berätta det.
Jag är inte den personen som bryr mig om såna saker, i vanliga fall skulle jag kunna skita i det hur lätt som helst eftersom det egentligen inte rör mig fast det gör det. Lite iallafall.
Varje gång tanken och känslan dyker upp så mår jag mer illa. VARFÖR BRYR JAG MIG SÅ MYCKET?
Vilka ord har du nu använt två gånger? Egentligen så vill jag inte veta. Nånsin.
Det finns 5 personer som vet varför det brast den där dagen. Förutom de där att mista sina 4 år ner klampat i han den dära, så kan DET varit att de blev en av dem ledsnaste dagarna ever. På det här planet.
Varför skulle jag förlora mina tårar över det? Det kan vara något du gjorde, något du kände, det, gjorde är något du aldrig kommer få reda på.
Jag undrar hur det skulle vara om man spola tillbaka och gjorde om en liiten detalj i den hela historien.
I vilket fall kommer jag aldrig glömma, även fast jag så gärna vill så går det inte.
Jag kan skriva 500 texter och skriva 500 låtar om vad jag kände och fortfarande känner, om det. Vill inte förändra något om det var så du ville att de skulle vara, om du var lycklig, för det är allt jag vill.
Vill inte att ska vara såhär, låtsas som inget hände, när det faktiskt gjorde det. Eller vad fan vet jag?
Du kan gå i cirklar säga samma saker, för jag VET vad du sa, du vet inte att jag vet, men jag vet faktiskt. Kommer du fråga mig samma sak? JÄVLA dubbel moral.
Man glömmer förihelevete inte känslor, definitivt inte såna på några veckor. ÅÅÅÅÅÅÅH.0vfh8b9hueh.

Det är inte längre som det brukade vara, det vet jag. Så någon gång måste jag släppa det här och låta det gå, men inte idag. Inte än.
Jag kan fortsätta det här i evigheter för det är så mycket jag tycker och tänker om DET. Kanske för mycket.
Just nu känner jag i alla fall attttttehhh, FUCK DET, FUCK IT SÅ JÄVLA MYCKET. Det gör för ont att ens tänka på.





LördaggG

Trevligt igår hihi, behövdes att komma ut med lite brudz i natten :)!
Nu ska jag iväg till stallet snart och rida Hamlet!

I'm sorry

Vet inte vad det är med mig, Får ingen rätsida på det alls. Ska drop a bomb på fia sen...

Drar mig iaf mot fia snart, sen kommer ellis, sen drar vi ut och gör natten osäker i norrköping. bye bitches
.

Konstigaste dagen

Har 100000 känslor i skallen just nu, eller vart dom nu är?!

Imorse vaknade jag upp Paris, och så avslutar jag kvällen med att gå på Markus Krunegård konsert i norrköping och bli helt mållös av känslor :|

Bästa kvällen i mitt liv, kan inte säga annat. Helt underbart!
Godnatt.


RSS 2.0