ny datooooor

Tjenare mina små blogg läsare! Idag blev det att som vanligt vakna vid 6, fixa mig och sedan gå till bussen.
Vi hade svenska sen slutade vi för dagen. Jag och Jonna drog oss ut mot kungsgatan, för att hämta en ny dator som pappa beställt åt mig!
Sedan tog vi bussen till city, åt glass på mc och sedan träffa Johanna och dem på expesso house. Blev lite rundvandring på stan med Jonna och Maja sen åkte jag slutligen hemåt!

Nu ska jag träffa min käraste vän Irma! See ya broes!

En bild som Irma har knäppt :)

Just like you

Jag grät för att du valde någon annan än mig. Gav henne ditt hjärta och gav henne din kärlek. Och var fan var jag den dagen? När jag fått allt så börjar jag faktiskt tvivla, är det mig eller henne du såg den där gången. Allt kom så plötsligt, jag hann inte stanna upp och tänka. Djupa andetag inatt, bara du bara jag. Men efter allt så är livet för kort för att grubbla över egentligen "små" saker. Men jag kan inte stanna här, jag måste ge allt och alla en chans. Men nej är det så, så bryr jag mig faktiskt inte ett JÄVLA skit. Kom ihåg att det är jag, mig, ingen annan.

My love

Augustifesten

Startade alltså igår! Jag och Lisa sprang runt på stan fram och tillbaka och träffade allt möjligt folk.
Idag blir det samma sak.. Funtar på om man ska gå och lägga sig igen.. Kommer ju antagligen inte hem tidigt idag haha. Just det! Dator-helvetet har packat ihop också jävla skit. Tack, hej.

You're the one

God eftermiddag the blogg! Igår lekte ja med lisa och vi sjöng Singstar, alltid kul att återuppleva gamla minnen hihi. Sen kom Ruvve så stack vi + Carl till hc sen så Chilla vi på gatan och fick inbjudan till en fest.... Meeeeen ne fulla 20 åringar var kanske inte så intressant!! Så ska ja städastädastääääda. Au revoir mes amis.

If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am.

Full circle

Hemma ifrån turket wehåååå! Klockren vecka med 60 grader kunde icke ha blivit bättre.
Nu slår regnet mot rutorna jävla skit Sverige rent ut sagt!!!!! Sitter härinne och lyssnar på jul låtar haha mm. KUL LIV JOMENVISST 😁

il n'y a pas personne, seulement toi

Hade det jätte skoj i Linköping! Ice age var ju inte sådär skrämmande och sorslig som jag trodde att den skulle va. Mormor var ju bäst, helt klart!! Tog en natt glass med Lisus vid 11 på mc gottgottgott. Synd att jag inte har varit direkt mat sugen på dem senaste dagarna. Nu blire sängen, tack hej!

Je vais vous quitter pour toujours

Tråkiga långa tomma dagar gör mitt sommarlov. Imorgon ska jag åka till grannstaden, kommer la bli intressant. Puss & Godnatt kära nattestad. Saknar Fia, Fia min Fius.

RSS 2.0