bal

Shopping

 

Ser ju ut som ett ....

Handikapp när jag ska gå ut haha. Bebis kom hem till mig igår kväll. Han kom till Lisa där vi var, sen drog vi ut och träffa Ruvejda & Irma. Stog och snackade om gamla minnen och skratta för fullt. DET VAR NAJS.

Idag har jag och bebis fart runt på stan och sådär. Åt på Golden Bangkok och köpte grejer på hm kan man väl säga. Jag har varit arg hela jävla dagen känns det som :( Nu på kvällen har vi chillat i solen och sen gick vi ut med kamera och knäppte några bilder. Ser ju ut som ett jävla handikapp med mitt bandage.That was everything for today's information. Tack och hej. 

Onsdag - Ego pictures

Onsdag

Red ut igår kväll i skogen på Giza. Blev avkastad i galoppen, landade på huvudet och slog i foten. Min fot är helt jävla uppsvullen och jag kan knappt gå på den hahaha. Jag som skulle till bebis ikväll.... Får stanna hemma och ruttna istället.

Kollar gossip girl nu och tråkar. Vill dra ut, men men what to do.

Kvällsblogg

 
Halloj

Lämnade in skoldatorn i skolan förut (kommer sakna den :( ) och hade betygssnack. Fick reda på att en lärare jag har ska sluta också, jävla skoljävul.

Efter drog jag ner till stan och kollade på hm efter min väska sen drog jag hemåt. Har fixat min egna dator som jag just nu bloggar ifrån. Ska snart till stallet. Hejhej.

Frukost

Hej!

Äter frukost just nu och kollar Gossip Girl. Ska snart till skolan och lämnar skoldatorn, ha betygprat sen så ska jag ner till stan och träffa fia tror jag. Sen ska jag hem och fixa min egna dator som jag hämtade ut i augusti förra året, den ligger fortfarande kvar i kartongen haha.
Ciao,

Chillar på altanen

Just nu sitter jag och chillar på altanen medans min näsa rinner lite smått. Jag har nyst flera gånger idag också? Jätte skumt. Lagom varmt idag, har på mig ett stort linne från Berlin och barre chillar med lite Cola.
Idag har jag haft prov på 'Turismens Historia' och haft entreprenörskap. Mellan rasten på sista lektionen sprang jag, Jonna och Maja ner till stan&mc och köpte Frappe Caramel. ASGOD.

Just nu back-upar(?) jag min skoldatorn som ska vara inlämnad imorn 14.00, annars är jag förövrigt hel ledig imorgon! Fett soft. 
Test fotograferade lite med kameran förut haha, glömde ta av tratt grejen som sitter på, menmen ser lite kul ut. Jag SUGER på att fotta så, feel free to skratta liksom. Nu ska jag straxt in till soffan och ta en dvdskiva från min Gossip Girl box och kolla lite på de på tvn hihi :) Hajdååååå.

Uppdatering

Halloj!

Nu är det så att jag har gått och köpt en kamera! Det betyder alltså jag själv kommer tycka att det är mycket roligare att blogga när jag har roliga, kvalitétsbilder så att säga!
Jag köpte en Samsung digital systemkamera, jag har aldrig ägt en riktig kamera innan och kan i stort sett inte ett jävla skit om hur man fotograferar snyggt och allt sånt som hör till. Men jag gör mitt bästa haha :)
Nu ska ja sluta låta som en jävla tratt (menar en speciellperson), när jag skriver här så atteh, ciao bitches !
RSS 2.0